Ingredienserna melass, vatten och jäst destilleras i en kopparpanna.
Den destillerade klara spriten lagras på ekfat i upp till ett års tid, vilket ger en gyllene färg och mycket karaktär till rommen innan kryddor och andra smakämnen adderas.
Denna roms karaktäristiska smak uppnås genom ett unikt och hemligt recept (innehållande för Karibien endemiska örter och kryddor) som blandas i det lagrade romdestillatet i slutskedet av tillverkningsprecessen.
Den hemliga blandningen av exotiska kryddor her en distinkt och delikat smak som helt enkelt bara måste upplevas personligen.
En gyllene rom smaksatt med kanel och klöver. Kryddiga dofter blandas med vanilj när flaska öppnas och inbjuder till vidare smaksensationer. Denna färgstarka och unika rom lägger till en exotisk smak till alla drinkar den används i.
Intensiv, gyllene färg.
Stor doft av vanilj, kolade fat, smörkola och nougat.
Oljig, eldig, kryddig smak med jordig ton, inslag av vanilj, arrak och mandel.